Experiența unei sesiuni foto de portret în studio.

        Oana mi-a scris într-o zi că își dorește o ședință foto cu mine, în care să se simtă bine, relaxată și să uite de griji și de tot și toate pentru o zi. A venit la mine, am stat la povești la o cafea, ne-am relaxat și pe urmă am trecut la fotografiat. Ca fotograf, eu vreau să arăt clienților mei cea mai frumoasă versiune a lor, să le descopăr frumusețea, unicitatea, personalitatea. Deci să vă arăt cum am transformat-o pe Oana.

      Vreau să vă spun despre Oana că ea a purtat întodeauna și mereu doar părul prins mi-a spus ea, în momentul când i-am sugerat să își desfacă părul în timpul ședinței foto. Nu avea încredere în ea însăși să îl poarte desfăcut. Nu se simțea bine cu el desfăcut, credea că părul ei nu se așează frumos, și că nu îi stă bine. Dar ce cârlionți frumoși are, i-am zis eu. Cât mi-aș fi dorit și eu personal să am părul creț și să nu fie nevoie să merg să îmi pun bigudiuri. Și ce formă expresivă a feței îi face părul desfăcut, și ce contur. Nu îmi vine să cred că nu l-a purtat niciodată desfăcut și că nu și-a etalat frumusețea părului ei.

       După ședința foto cu mine, Oana mi-a trimis o fotografie că s-a tuns puțin mai scurt și că își poartă cârlionții cu mândrie în voie în strada, la serviciu peste tot. Poartă părul desfăcut 🙂 fericire mare mi-a fost, că a căpătat încredere în ea în urma experienței fotografice cu mine.

       Și pentru că scriu de o transformare, vreau să vă spun că ședința foto durează în medie între o oră și două, dar în funcție de mersul ei, se poate prelungi. Dacă te gândești să îți oferi o astfel de experiență, să nu îți faci griji, eu te voi ghida pas cu pas. Nu trebuie să fi fotomodel. E datoria mea să te pun în valoare, să-ți arăt o versiune a ta, minunată și expresivă , altfel decât ai văzut-o vreodatăa.

Ce pot să port?

         Vom discuta vestimentația cu ocazia întâlnirii noastre preliminare. Ținuta pe care o poartă Oana este oferită de mine pe durata ședinței foto. Ținuta ei se afla în garderoba vestimentară a studioului.

Pot să îmi aduc mai multe ținute personale?

 Da. Poți aduce câte ținute dorești, dar aș recomanda să te limitezi la două sau trei. Dacă nu ești sigură de ceea ce dorești să porți, te pot ajuta să alegi.

#Tot timpul ies rău în poze. Nu îmi stă bine așa.#

       Mi se spune adesea la ședințe. Nu cred în acest lucru. Există doar poziții, unghiuri sau expresii care nu ne sunt flatante. E treaba mea să te ghidez pas cu pas către rezultatele pe care le dorești, îți voi căuta cele mai frumoase unghiuri.

       Vreau să te simți confortabilă și relaxată. Vreau să fii autentică în fața camerei, să fii tu însăți. Atâta timp cât comunicam deschis unul cu altul, sunt sigură că rezultatele vor fi pe măsură.

Putem face ședința foto în locație (în natură) în loc de studio?

       Da. Vom discuta împreună despre locație, îți pot oferi chiar și sugestii, dacă asta îți dorești. În cazul locațiilor outdoor este foarte importantă ora la care programăm ședința foto. Va trebui să ne vedem în preajma apusului sau dimineața devreme, când condițiile de lumină naturală sunt perfecte pentru portret.

În cât timp voi primi imaginile mele?

      În maxim 12 zile lucratoare în funcție de tipul de sedință și numărul pozelor pe care le dorești prelucrate. Acest aspect îl vom discuta detaliat în privat.

Oana la inceputul sedintei foto, si dupa sedinta foto si rezultatul ei